Frucht&Sinne

Frucht&Sinne

Frucht&Sinne

74000 Croatia

Frucht & Sinne odlikuje se inovacijama i strašću za otkrivanjem novih rješenja. Znajući da svi vole svježe voće, nastojim stvoriti proizvode koji će raznježiti Vaše nepce, a opojni mirisi odmoriti...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 13.09.2013.

Ponuditi najbolj zdravo sadno čokolado – to je naš cilj!

Frucht & Sinne odlikuje se inovacijama i strašću za otkrivanjem novih rješenja. Znajući da svi vole svježe voće, nastojim stvoriti proizvode koji će raznježiti Vaše nepce, a opojni mirisi odmoriti Vašu dušu ... Atraktivni okusi uzbuđenja!

Baš kao što je u prirodi svaka voćka jedinstvena, tako je i svaka čokolada Frucht & Sinne neobična i unikatna. Svaki plod pruža drugačiji miris, okus i oblik. Tvrtka Frucht & Sinne se zalaže za održivi razvoj. Najveća pažnja posvećena je odabiru sastojaka. Najbolja kvaliteta osigurava proces kvalitetnog zamrzavanja i sušenja voća, poznato kao liofilizacijska.

Kvalitetu povezujemo sa inovacijama. Mnogi prehrambeni proizvodi sadrže pojačivače okusa, a sve u cilju poboljšanja ukusa. U Frucht & Sinne obvezali su se na prirodan način pripreme voća i čokolade. Njihovi proizvodi sadrže visok udio vitamina i minerala. Uz visoke tehnologije nastoje održati prirodan i svjež ukus.

Nema proizvoda za ovog dobavljača.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije