Masažni studio Freia

Masažni studio Freia

Partizanska ulica 28

2360 Radlje na Dravi

Naš masažno - terapijski studio je namijenjen svima koji traže kutak u kojem se mogu opustiti i odmoriti od užurbane svakodnevnice. Svakom posjetitelju pružamo sveobuhvatne psihološke, fizičke i...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 13.09.2013.

Priuštite si masažu uz ugodnu glazbu

Naš masažno - terapijski studio je namijenjen svima koji traže kutak u kojem se mogu opustiti i odmoriti od užurbane svakodnevnice. Svakom posjetitelju pružamo sveobuhvatne psihološke, fizičke i emocionalne tretmane u kojima će uživati tokom posjete našem centru.

Znanje i stručnost nas je dovelo do važnih spoznaja o funkcioniranju ljudskog organizma, što se može ogledati i u našoj ponudi. Osim rada na tijelu korisnika, koji uglavnom uključuju razne masaže (klasična, terapeutska, shiatsu, i dr.), svojim klijentima nudimo i psihoterapiju i psihoterapijsko savjetovanje, jer se zalažemo za cjelovit pogled na pojedinca - mislimo i na duh i tijelo.

Početna ideja je bila pružanje kvalitetne masaže u našoj okolini, ali smo tijekom vremena proširili svoju djelatnost. Vremenom smo postali cjelovit centar, koji se postupno uključuje sve komponente ljudskog djelovanja i života. Dakle, sada radimo s ljudima gdje s našim znanjem i iskustvom koje smo stekli godinama poboljšavamo već uspostavljene usluge, ali pokušavamo kreirati i nove. Rezultat toga su ručno stvorene zbirke sapuna s prirodnim i organskim sastojcima koji nježno maze kožu.

Pozivamo vas da se pridružite našim zadovoljnim klijentima i kupcima.

Nema proizvoda za ovog dobavljača.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije