Čokoladnica Plešec

Čokoladnica Plešec

Depala vas 4a

1230 Domžale

Pekara Plešec je osnovana davne 1954. godine od strane Franca Plešeca u selu Depal. Osnivača pekare također su nazivali i "Ujko s perecima", jer je svoju karijeru započeo prodajom slatkih pereca,...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 13.09.2013.

Beskrajno uživanje u čokoladi

Pekara Plešec je osnovana davne 1954. godine od strane Franca Plešeca u selu Depal. Osnivača pekare također su nazivali i "Ujko s perecima", jer je svoju karijeru započeo prodajom slatkih pereca, napravljenih po francuskim receptima.

Kada perece budu pečene, sjedao bi na bicikl, na kojem je ima svezan ​​koš s perecama, i polazio bi "diljem svijeta." Hodao je po sajmovima, gozbama i gdje god je mogao prodati svoje perece. Budući da su oko njega bili dobri ljudi koji su voljeli njegove proizvode, oni su kupovali od njega, a on je polako postajao poznat posvuda. Na kraju dana bi u košu ostajali samo komadići slomljenih pereca koje bi uvijek rado davao djeci. Stoga mu je nadimak "Ujko s perecama" bio poznat u cijelom kraju.

Peciva pekarne Plešec danas su jedna od najstarijih peciva u Sloveniji. Obiteljsku tradiciju danas nastavlja sin Boštjan, koji predano nastavlja proizvoditi širok izbor slastica i čokoladnih proizvoda. Predblagdanski dani su kod njih uvijek ugodno iskustvo, jer tada pripremaju široku paletu likova iz bajke na kolačima i čokoladama.

Valentinovo, Uskrs, Halloween, Sveti Nikola i Božić inspiriraju zaposlene za kreiranje finih čokoladnih darova. U poslovnom svijetu postaju sve popularniji i postaju poželjni čokoladni proizvodi. Najmlađi su uvijek veseli i razigrani uz razne čokoladne lizalice iz njihove čokoladnice..

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije