Lucifer Chocolate

Lucifer Chocolate

Šaleška cesta 19a

3320 Velenje

Priča o Luciferu, slovenačkoj čokoladi počinje s dubokom ljubavlju prema čokoladnim delicijama i želji za stvaranjem čokolade. Od prvih pralina i tablica čokolade, koji su se počeli pojavljivati...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 13.09.2013.

Razmazite se sa bogatim okusima

Priča o Luciferu, slovenačkoj čokoladi počinje s dubokom ljubavlju prema čokoladnim delicijama i želji za stvaranjem čokolade. Od prvih pralina i tablica čokolade, koji su se počeli pojavljivati ​​u 2007. goddini, čokoladnica je brzo prerasla u veliku čokoladnicu, u kojoj svaki dan miriše svježa čokolada.

Tajna naših ukusnih čokolada skrivena je u kvalitetnom kakau i drugim sastojcima koji se dodaju za dobivanje bogatog okusa. Posebnost naših proizvoda također je pomno osmišljena kroz pakiranje proizvoda, koji su ručni rad, stalno usavršavanje i obrazovanje naših zaposlenih, ali i originalnost, okus i osobni pečat tvorca Lucifera.

Razmazite se sa bogatim okusima, svježim receptima i zanimljivih oblicima čokoladnih proizvoda iz čokoladnice Lucifer. Ručno izrađena čokolada je savršen poklon za svaku prigodu.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije