Metropolis SPA - Čoko snovi

Cijena 35,00 €

Vaša cijena 29,50 € 29.5 EUR

Snižena cijena!

-15% Popust

In stock at supplier
Estimated dispatch date: 26.07.2019

When can you expect your delivery?

Expected date of delivery or in-store pickup is listed below.

Estimated home delivery: Between 31.07.2019 and 01.08.2019

* Estimated dates are for orders received before 12 o'clock.

Priuštite si čokoladne snove koji će vas odvesti u prekrasan svijet relaksa, ugode i svježine. Posebna mješavina kakaa i kakao maslaca opustit će vaše tijelo i nahraniti vašu kožu uljima i kakao mastima.

Čokoladni snovi namijenjeni su svima koji se žele osjećati bolje i umanjiti stres .

Info

Metropolis SPA – Čoko snovi

Centar udobnosti i opuštanja, Metropolis SPA, učinkovito brine za potpunu relaksaciju uz umirujuću glazbu i ugodne arome koje opuštaju dušu i tijelo. Ugodna čokoladna masaža Čokoladni snovi, odvest će vas u svijet relaksacije, ugode i čokolade

Opuštajuća čokoladna masaža traje 55 min po cijelom tijelu s posebnom (toplom ili hladnom) mješavinom kakaa i kakao maslaca koja obogaćuje i revitalizira kožu te vaša osjetila uljima i kakao mastima. Zatim se vaše tijelo omotava folijom kako bi čokolada prodrla dublje u kožu. Slijedi odmaranje i uživanje u djelovanju čokolade. Čokoladne snove preporučujemo svima koji se žele osjećati bolje i umanjiti stres.

Korištenje bona

Kod "digitalnih" proizvoda za koje dobiješ kartu, poklon bon ili kupon smo pripremili vrlo jednostavan i brz način dostave.

Poklon bon nakon plaćanja dobiješ u elektronskom obliku na svoju mail adresu. Kartu, poklon bon, odnosno kupon u roku 24 sata pošaljemo kao privitak kojeg si sprintaš te kasnije iskoristiš kod samog ponuđača.

Za više informacija smo dostupni na e-mail: info@mojacokolada.si i na telefonskom broju 070/222-555.

Izdelek še nima mnenja kupcev.

Lijepa koža započinje pri raznovrsnoj i zdravoj prehrani koja tijelu daje sve potrebne hranjive tvari, kvalitetnom snu koji omogućava uspješnu regeneraciju tijela i redovitoj tjelesnoj...

Svi vole čokoladu, no neki ju jednostavno obožavaju! U tome nema ničega loše ako ne pretjerujemo s tim slatkim porokom – čokolada ima brojne blagotvorne i korisne učinke pa je zato dobra...

Čokoladna sauna preporučljiva je za ljude sa suhom i isušenom kožom jer prirodne čokoladne masnoće pridonose vlaženju kože i tako sprječavaju starenje.

Stručnjaci su zaključili da čokoladna masaža poboljšava raspoloženje, tjelesno i duševno zdravlje te njeguje i revitalizira kožu.

Prednosti
  • Za bolje raspoloženje i smanjenje stresa
  • Odlična ideja za poklon
  • Priuštite si potpuno čokoladno isključenje
  • Pustite odlepršati u čokoladne snove
Ključne besede: čokoladna masaža, čokoladno uživanje, masaža s čokoladom, metropolis čokolada, metropolis spa
×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije