Čokolade La Chocolate

Čokolade La Chocolate

Mestni trg 18

1000 Ljubljana

La Chocolate je brend koji objedinjuje najbolje; čokolada je pažljivo napravljena od najsvježijih namirnica i zamotana je u lijepoj ambalaži koja će zadovoljiti sve ukuse. Zbog razigranih boja i...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 13.09.2013.

Kod nas dobijate najbolju kombinaciju oraha i čokolade

La Chocolate je brend koji objedinjuje najbolje; čokolada je pažljivo napravljena od najsvježijih namirnica i zamotana je u lijepoj ambalaži koja će zadovoljiti sve ukuse. Zbog razigranih boja i dizajna, naši proizvodi su savršen poklon za sve prigode i sve starosne skupine.

U ponudi ćete naći slovenačku čokoladu i izbor najboljih čokolada koje su zastupljene pod markom La Chocolate, a uključuju sve, od pralina s raznim okusima voća i orašastih plodovima sa čokoladom do taznih drugih čokoladnih kreacija. Također smo specijalizirani za izradu čokolade sa različitim okusima (kao npr. sa orasima), što također može biti zanimljiv poklon.

Za one sa profinjenim ukusom koji se zaklinju u belgijske čokolade, nudimo Leonida koji se može pohvaliti nevjerojatnom kvalitetom i širokom paletom različitih okusa i veličina.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije