Čokoladnica Rustika

Čokoladnica Rustika

Volčji potok 24b

1235 Radomlje

Iza brenda Rustika stoji tim suradnika koji nam je prije nekoliko godina pokazao želju i uvjerenje da Slovenija može napraviti nešto drugačije, izvorno i vrhunsko. Rustika je bila okupljalište...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 13.09.2013.

Rustika - svijet vrhunskih okusa

Iza brenda Rustika stoji tim suradnika koji nam je prije nekoliko godina pokazao želju i uvjerenje da Slovenija može napraviti nešto drugačije, izvorno i vrhunsko. Rustika je bila okupljalište oduševljenih amatera i ljubitelja vrhunskih okusa koji su postavili sebi zadatak da slovenačkim kupcima ponude nešto što će biti rezultat domaćeg znanja i ručnog rada. Mi smo u originalnim receptima kombinirali gotovo zaboravljenu slovenačku tradiciju s najnovijim svjetskim zbivanjima koja su u potpunosti promijenila pogled desertnih proizvoda. Iako su prije čokoladni proizvodi smatrani nužnim zlom, zbog negativnih uticaja na zdravlje čovjeka, sada je svijest čokoholika nešto drugačija. Čokolada je odličan desert, ukoliko je konzumirate u umjerenim količinama!

Naravno, to je bila polazna točka na kojoj smo mi u Rustici započeli svoju djelatnost i na osnovu koje smo dizajnirali liniju vrhunskih proizvoda za desert. Svi proizvodi izrađeni su ručno i to je od najboljih sastojaka. Umjesto dodavanja umjetne arome i boje, masti i štetnih aditiva koji produljuju vijek trajanja hrane, nama je draže da se usredotočimo na pronalaženje najboljih sastojaka za naše proizvode. Prednost imaju oni sa slovenačkog podrijetla koji su rezultat domaće proizvodnje.

Uz kontinuirano učenje i usavršavanje, a posebno naporan rad cijele momčadi, kreirali smo poznate Rustikine proizvode - čokoladu, sladoled, kolače i slastice - slovenački sinonim za kvalitetu i originalnost. Novi studio čokolade u Volčijem Potoku je prava radionica vrhunskih delicija, gdje sve odiše idejama, mirisima i okusima, koji u kombinaciji s izvornim remek-djelima čuvaju tijelo i dušu. Rad u studiju je kreiran tako da svatko dobije priliku da ostvare svoje ideje.

Naš drugačiji koncept za uživanje u desertnim proizvodim su izvrsna, zdrava, kvalitetna, originalna i u malim količinama konzumirana čokolada. Ovim smo uvjerili čak i najzahtjevnije kupce koji su u stanju razlikovati kvalitetu od prosjeka i koji znaju što žele.

Pregledajte naše proizvode

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije