Oblozi od čokolade (75 min)

Cijena 52,00 €

Vaša cijena 46,50 € 46.5 EUR

Snižena cijena!

-10% Popust

In stock at supplier
Estimated dispatch date: 26.07.2019

When can you expect your delivery?

Expected date of delivery or in-store pickup is listed below.

Estimated home delivery: Between 31.07.2019 and 01.08.2019

* Estimated dates are for orders received before 12 o'clock.

Neka vas slatko opuštanje s čokoladom odvede u svijet boljeg fizičkog i psihičkog stanja. Masaža potiče stimulaciju hormona sreće (serotonina) koji će u vama potaknuti val zadovoljstva, a ujedno njeguje i reminalizira kožu.

Dugotrajna izloženost stresu oduzima nam energiju i snižava tjelesnu otpornost. Priuštite si pravo čokoladno opuštanje u Bohinj Park Hotelu.

Info

Oblozi od čokolade (75 min)

Bohinj Park Hotel učinkovito brine za potpuno opuštanje s čokoladom koje će vam pomoći da se fizički i psihički osjećate bolje. Ugodni čokoladni oblozi odvest će vas u svijet opuštanja, zadovoljstva, ugode i čokolade.

Tretman traje 75 min po cijelom tijelu. Opuštanje će početi čokoladnim pilingom i masažom tako što se hranjivu čokoladu umasira u kožu. Slijedi odmaranje i uživanje u čokoladnim oblozima. Za kraj vaše će tijelo premazati kakao maslacom koji obogaćuje i revitalizira kožu i vaša osjetila.

* Rok trajanja bona je 90 dana od datuma kupnje.

Izdelek še nima mnenja kupcev.

Čokoladna sauna preporučljiva je za ljude sa suhom i isušenom kožom jer prirodne čokoladne masnoće pridonose vlaženju kože i tako sprječavaju starenje.

Stručnjaci su zaključili da čokoladna masaža poboljšava raspoloženje, tjelesno i duševno zdravlje te njeguje i revitalizira kožu.

Jeste li ikada poželjeli leći u kadu napunjenu čokoladom? Nedavna istraživanja pokazala su da čokoladna kupelj može biti ljekovita.

Vjerovali ili ne, čokolada je korisna i u terapiji. Ako ne znate kako biste ju koristili, pročitajte ovaj članak i brzo će vam postati jasno.

Prednosti
  • Za bolje raspoloženje i smanjenje stresa
  • Odlična ideja za poklon
  • Priuštite si potpuno čokoladno isključenje
  • Pustite odlepršati u čokoladne snove
Ključne besede: čokolada, čokoladna masaža, masaža s čokoladom, masaža, zamatanje u čokoladu (75 min)
×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije